بررسی وضعیت تامین کالاهای اساسی در چهارمحال و بختیاری؛
جهادکشاورزی استان ؛
بررسی وضعیت تامین کالاهای اساسی در چهارمحال و بختیاری

بررسی وضعیت تامین کالاهای اساسی در چهارمحال و بختیاری
جلسه کارگروه تامین کالاهای اساسی استان چهارمحال و بختیاری به ریاست معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری و با حضور رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان و سایر اعضا، با هدف بررسی آخرین اقدامات در زمینه تهیه، تامین و ذخیره کالاهای اساسی برگزار شد.
به گزارش اداره روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری، کارگروه تامین کالاهای اساسی استان به ریاست ملک محمد قربانپور، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری، و با حضور حسین بهرامی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان و سایر اعضا در سالن جلسات حوزه ریاست سازمان جهاد کشاورزی استان برگزار شد.
در این جلسه، مهمترین مباحث مورد بررسی عبارت بودند از:
ــ گزارش و اقدامات معاونت توسعه بازرگانی در راستای ذخایر کالاهای اساسی
ـ اقدامات اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان در زمینه خرید، تهیه، تامین و ذخیره کالاهای اساسی از جمله گندم، شکر و برنج.
ـ اقدامات اداره کل پشتیبانی امور دام استان در زمینه تهیه و تامین نهادههای دامی و توزیع مرغ و گوشت منجمد به منظور تامین نیاز بازار.
ـ اقدامات معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان در زمینه جوجهریزی.
در این جلسه، هر یک از دستگاههای مسئول گزارشهای خود را در خصوص اقدامات انجام شده و برنامههای آتی ارائه کردند.
در پایان جلسه، تصمیماتی در راستای بهبود روند تامین و توزیع کالاهای اساسی در استان اتخاذ شد و بر لزوم هماهنگی و همکاری بیشتر بین دستگاههای ذیربط تاکید گردید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0